Румен Радев отдавна не е моят президент. Вместо да насърчава мирът и

...
Румен Радев отдавна не е моят президент. Вместо да насърчава мирът и
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Румен Радев е най-големият разединител на нацията

Румен Радев отдавна не е моят президент. Вместо да предизвиква мирът и единството, той целеустремено години наред разделя обществото. Вика „ мафия “, само че не показва съответни лица.

Държавният глава разполага с информация от службите. Нека да даде на правосъдните органи данни следователно. Опасявам се, че президентът единствено приказва. Аз персонално не се сещам с кое негово деяние в полза на народа ще го запомня. Защо когато прожекторите осветят президентството има проблем, а когато осветят ръководещите – няма проблем?

Това съобщи в Първомай членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева, оповестиха от пресцентъра на партията

„ Не можеш да си политик, а да се страхуваш да излезеш измежду хората. Да чуеш тяхната рецензия. С изненада научих, че по време на вчерашните си визити при типа на протестиращи президентът Радев се отказал от желанието си да рецитира пред медиите сериозни слова, а даже си е тръгнал прибързано за среща с американския дипломат – каквато в последна сметка не е имало. Ние не се опасяваме от недоволството на хората, тъй като то може да ти уточни къде бъркаш и да ти даде късмет да станеш по-добър. Политика не се прави единствено на жълтите павета “, изясни ръководителят на Народното събрание.

„ Категорично мога да заявя, че ще чуем всички обективни претенции на хората. Това обаче не значими за платените провокатори и за неуспелите политически фигури, които яхват митингите за персонална полза. Чуваме апелите за оставка. Но по данни на социологическите агенции ГЕРБ продължава безапелационно да е първа политическа мощ. Отново ще спечелим и ще съставим кабинет, само че ще сме изгубили ужасно скъпо време, защото сме в рецесия и се изискват дейности всеки ден “, сподели Караянчева.

„ Макар и към този момент Радев да е подготвен със състава на нов длъжностен кабинет – не е моментът да се откажем. Тръпки ме побиват, като се сетя за предишния длъжностен кабинет или за държавното управление на Орешарски. Затова в този момент ще заложим на разговора като инструмент за потушаване на напрежението “, заяви членът на ИК на ГЕРБ.

Караянчева посочи философията на държавното управление на Бойко Борисов да не дели обитаемоте места по партиен симптом.

„ Състезаваме се единствено по време на избори. После всички живеем дружно и разчитаме на локалната и централната власт да ни обезпечат съвременна среда. Първомай е добър образец за това. Кметът не е от ГЕРБ, само че страната отпуска пари за разнообразни планове. Тук е значим и приносът на рационалната фискална политика на кабинета и положителната събираемост на приходите, с помощта на които могат да се отпускат спомагателни средства за районите “, посочи ръководителят на Народното събрание.

Генерал Константин Попов бе безапелационен, че през задаващите се тежки времена можем да преминем единствено единни, ръка за ръка, а не с вдигнати юмруци. „ Правителството оказва помощ, тъй като вижда потребностите на хората. Градеж с неприятни усеща не се прави. Храмове и пътища с неприятни усеща не се строят “, приключи той.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР